Moderni ja ekologinen autopesupalvelu kaikilla herkuilla

27.11.2019

ABC Kaaren Pesukatu

ABC Kaaren uudella pesukadulla hyödynnetään uusimpia teknologioita niin autonpesulaitteissa kuin vedenkierrätyksessä. Moderni kokonaisuus on ainutlaatuinen Suomessa ja ensimmäinen, jossa hyödynnetään patentoitua Biofilm-vedenpuhdistusprosessia. Veden biologisen puhdistuksen avulla voidaan vedestä kierrättää jopa 90%. Prowashin toimittama ratkaisu tekee autonpesuliiketoiminnasta ympäristöystävällistä, sekä parantaa liiketoiminnan kannattavuutta vedenkulutuksen näkökulmasta.

Uusilla ominaisuuksilla parhaaseen pesutulokseen

ABC Kaaressa halutaan panostaa erinomaiseen pesutulokseen. Maailman johtavan pesulaitevalmistajan Washtecin pesukatu tarjoaa uusia ominaisuuksia, joilla noihin tuloksiin päästään. Näitä ovat mm.

  • Lineaarisen kuivauksen lisäksi kuivaustumput viimeistelevät kuivausvaiheen ja auto on pesun jälkeen lähes täysin kuiva
  • Renkaiden kiillotus. Perusteellisen vanteiden pesun lisäksi prosessissa on uutena vaiheena renkaiden kiillotus.
  • Ympäristöystävälliset pesukemikaalit. Pesukadulla on käytössä 10 erilaista ympäristöystävällistä pesukemikaalia pesun ja kuivauksen eri vaiheisiin.

Pesukadun 40-metrinen linjasto kuljettaa auton valitun pesuohjelman läpi noin 5 minuutissa, vuodenajasta riippuen. Pesukatu ottaa autoja vastaan minuutin välein, eli noin 60 autoa tunnissa, joten jonoja ei juurikaan muodostu. Odotusta kammoksuva voi vielä tarkistaa tilanteen ABC-mobiilisovelluksen jonokamerasta.

”Startti on ollut juuri sitä mitä toivoimme. Pesumäärät ovat olleet kasvussa ja laitteet toimineet kuten on suunniteltu. Vedenkierrätysjärjestelmän osalta käynnistymisprosessi on vielä kesken, mutta suunta on oikea ja pesutuloksen laatu on ollut pääsääntöisesti erinomainen, mikä on asiakasnäkökulmasta erittäin tärkeää heti alusta alkaen”, kertoo ABC-ketjun aluejohtaja Hannu Houni

ABC Kaaren pesukatu – Ekologista autonpesua

Prowashin toimittamat puhdistuslaitteet tuottaa saksalainen Wasserschmidt, jonka huipputeknologia ja patentoitu Biofilm-prosessi mahdollistavat sen, että vedestä voidaan kierrättää ja uudelleen käyttää jopa 90 prosenttia.

Kolmivaiheisen prosessin alkukäsittelyssä kiintoaineet ja öljylika erotetaan vedestä. Itse vedenpuhdistus tapahtuu bakteerien avulla. Puhdistusprosessissa kantoaineiden pinnalla oleville bakteereille luodaan olosuhteet, joilla ne pääsevät tehokkaimmin toimimaan. Jälkikäsittelyssä puhdistetusta vedestä erotellaan liete ja vesi johdetaan takaisin pesulaitteisiin.

”Vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys autonpesuliiketoiminnassa ovat meille tärkeitä arvoja. Käytämme jo ympäristöystävällisiä pesukemikaaleja kaikissa pesuloissamme. Vedenkierrätykseen ja biologiseen puhdistukseen tullaan jatkossakin panostamaan niissä pesukohteissamme, joissa tarpeeksi isot volyymit takaavat hyötyjen realisoitumisen. Vaikka tämä on ollut merkittävä investointi, uskomme vahvasti, että vastuullisuuteen kannattaa panostaa”, sanoo ABC-ketjun aluejohtaja Hannu Houni.

Katso miten ABC Kaaren pesukatu ja biologinen puhdistusprosessi käytännössä toimii.

Katso video>>

Vedenkierrätys tuo konkreettisia hyötyjä autonpesuliiketoimintaan.

Lue lisää>>

Veden biologinen puhdistus patentoidulla Biofilm-prosessilla tuottaa parhaan lopputuloksen.

Lue lisää>>

 

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×