Autonpesu tuottamaan 24/7

22.9.2021

Prowash Pesutili – lisätuottoja yrittäjälle 24/7

Prowashin Pesutili on moderni digitaalinen teknologia, joka mahdollistaa kannattavan kuukausimaksullisen pesutoiminnan aloittamisen täysin automatisoidusti. Rekisterikilven tunnistukseen perustuvaa palvelua on helppo ja kätevä käyttää älypuhelimen sovelluksella

Prowash 24/7 valvontapalvelu –pesulasi voi olla aina auki

Haluaisitko pitää pesulaasi auki aina, mutta et uskalla, ellei joku valvo sitä? Tarjoamme asiakkaillemme 24/7 help desk -palvelun ja ratkaisun, jolla pesulaa voidaan valvoa jatkuvasti ja ongelmatilanteissa saada apu paikalle nopeasti

Lue lisää Pesutilistä, Valvontapalvelusta sekä Prowashin muista konsepteista, joilla pidät pyörät pyörimässä ja liiketoiminnan tuottamassa 24/7.

Lataa esite>>

Lue lisää Pesutilistä>>

Lue lisää 24/7 Valvontapalvelusta>>

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×