Autonpesu on huoltamoyrittäjälle kannattava bisnes

5.9.2022

Kontionlahdella sijaitseva Samin Bensis on ST1-ketjuun kuuluva huoltamo, joka tarjoaa perinteisen huoltamotoiminnan lisäksi monipuolisia muita palveluja vilkkaan päätien varrella. Autonpesu on aina ollut keskeinen osa yhtiön toimintaa ja sen arvo kannattavana lisäliiketoimintana on ymmärretty jo kauan. Kun vanha autonpesukone alkoi olla vikaantumisten takia pelkkä kuluerä, yrittäjät Hillevi ja Sami Turunen päättivät panostaa laatuun ja hankki tuliterän WashTec-autonpesukoneen. Prowashin tarjoaman Elinkaarimallin avulla uuden koneen hankinta mahdollistui vaivattomasti ja ilman mitään investointeja.

Huoltamo on autoilijan luonnollinen autonpesupaikka

Huoltamoiden palvelut ovat vuosien aikana monipuolistuneet ja nykyisin autoilija saa tankkauksen tai latauksen yhteydessä yhdestä paikasta lukuisia tuotteita ja palveluja. Samin Bensis on tästä hyvä esimerkki ja yrityksen tuote- ja palveluvalikoimaa onkin koko ajan laajennettu eri kohderyhmien tarpeita ajatellen. Kannattavin lisäbisnes on aina ollut autonpesu.

”Autonpesu on meillekin merkittävää liiketoimintaa. Asiakaskuntamme koostuu suurimmalta osin paikallisista yksityisasiakkaista. Meiltä on kiva ajaa auto puhtaana kotiin. Kun autonpesutoiminnan kulut ovat pienet ja katteet hyvät, autonpesu on meille todella kannattavaa”, kertovat Samin Bensiksen yrittäjät Hillevi ja Sami Turunen.

Lue koko asiakastarina>>

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×