Itsepalvelupesu tekee autopesulan tarjoomasta täydellisen

5.9.2022

Kiviniityn auto- ja maatalouskonehuolto Oy on toisessa polvessa johdettu perheyritys, jonka toiminta on vuosien saatossa laajentunut maatalouskoneiden ja autojen huolloista ja korjauksista varaosien, tarvikkeiden, työkalujen, koneiden ja laitteiden myymiseen sekä monenlaisten oheispalvelujen tuottamiseen. Vuodesta 2015 alkaen yhtiö on tarjonnut myös autonpesupalveluita. Autonpesuliiketoimintaa harjoitetaan kahdessa toimipisteessä ja siitä on kasvanut merkittävä osa koko yhtiön liiketoimintaa.

Itsepalvelupesukonsepti toimii automaattipesun rinnalla

Itsepalvelupesu on jo itsessään hyvää̈ liiketoimintaa. Se on myös hyvä̈ lisävaihtoehto, jonka voi tarjota automaattisen autonpesun rinnalla. Ja itsepalvelupesussa voi pestä muutakin kuin vain autoja. Painepesuri mahdollistaa moottoripyörän, mopon, veneen, asuntoauton tai muun sellaisen laitteen pesun, jota automaattipesuun ei voi ajaa. Tämä on tiedostettu myös Kiviniitty CarWashin tarjoomaa suunniteltaessa ja itsepalveluhalli rakennettiinkin automaattipesun yhteyteen heti alusta alkaen.

”Mahdollistamme auton puhdistuksen itsepalvelupesuhallissa, joka on ympäristöystävällinen vaihtoehto kotipihalle. Itsepalvelupesussa kaikki jätevedet käsitellään, eikä kemikaalipitoinen vesi mene luontoon ja vesistöihin. Meidän itsepalvelupesustamme löytyvät painepesuri, imuri, tekstiilipesuri ja mattopesuri, jotka kaikki toimivat minuuttiveloituksella. Niiden käytön voi kätevästi maksaa pesulan maksutolpalla”, kertoo Kiviniityn auto- ja maatalouskonehuolto Oy:n toimitusjohtaja Juha-Pekka Kiviniitty.

Lue koko asiakastarina>>

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×