Kuinka paljon kuukausimaksullinen pesu voi tuoda lisää katetta?

4.6.2018

Kuinka paljon kuukausimaksullinen pesu voi tuoda lisää katetta

Kuukausimaksullisen autonpesun suosio on kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Sekä autonpesun tarjoajat että autoaan pesettävät autoilijat ovat olleet tyytyväisiä uuteen konseptiin. Autonpesuyrittäjän näkökulmasta hyötynä ovat olleet kasvaneet pesumäärät, liikevaihto ja myyntikate.

Kuinka paljon kuukausimaksullinen konsepti sitten tuo lisäeuroja?

Laske Prowashin tuottolaskurilla mitä se voisi merkitä sinun liikepaikallasi. Syötä näkemyksesi mukaiset luvut laskuriin niin näet heti mitkä olisivat vaikutukset pesumääriin, liikevaihtoon ja myyntikatteeseen. Jos haluat tarkemmat laskelmat ja niiden taustalla olevat laskentakaavat, niin anna alla olevalla lomakkeella yhteystietosi ja lähetämme ne sinulle sähköpostilla.

Jos haluat tietää tarkemmin laskelman taustalla olevat oletukset ja miten lukuihin voidaan vaikuttaa, ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää.

Tuottolaskuriin pääset täältä.

Tutustu myös Prowashin kuukausimaksulliseen pesukonseptiin ja Pesutili-palveluun täältä.

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×