Automatisoitu raskaan kaluston pesukonsepti tuottaa tulosta

27.4.2023

Rekka Spa Oy:n yrittäjä Tony Vesma päätti rakentaa uuden hallirakennuksen yhteyteen vuokralle tarjottavan pesuhallin, mutta hankkeen edetessä virisi ajatus perustaa paikalle oma raskaan kaluston autopesuyritys. Suunnitelmissa oli konsepti, jonka avulla pesuliiketoimintaa voisi harjoittaa kannattavasti ilman henkilökuntaa, vuorokauden kaikkina aikoina sekä mahdollisimman pitkälle automatisoituna. Tärkeä kriteeri oli myös se, että pesuhalliin mahtuvat myös pidemmät ajoneuvoyhdistelmät.

”Vertailimme eri vaihtoehtoja ja muutamia laitteistotoimittajia. Prowashin tarjoama kokonaisuus täytti kaikki vaatimuksemme ja toiveemme ja oli ainoa, joka vastasi haluamaamme konseptia. Pääsimme tutustumaan Prowashin referenssikohteisiin Suomessa ja näimme miten konsepti käytännössä toimii ”, kertoo Rekka Spa Oy:n yrittäjä Tony Vesma.

Lue koko Rekka Span asiakastarina>>

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×