Uusi ja kannattava bisnes autoalan toimijoille

23.5.2022

Autoliikkeiden haasteena on, että heidän asiakkaansa asioivat yhä useammin ja enemmän vain verkossa. Asiakkaiden houkutteleminen autoliikkeeseen tutustumaan autoon ja sen varusteluihin on yhä hankalampaa. Kaiken kaikkiaan autoliikkeen asiakas asioi liikkeessä harvoin. Miten autoliike saisi potentiaalisen asiakkaan käymään liikkeessä kerran kuukaudessa? Tai kerran viikossa

Prowash CARe – uusi bisnes autoalan toimijoille

Prowash tarjoaa autoliikkeille Prowash CARe –konseptin, joka paketoi auton säännölliseen ylläpitoon liittyvät palvelut, tuo asiakkaat autoliikkeen tontille ja samalla tuottaa uutta kannattavaa liiketoimintaa. Prowash CARe –konsepti on joustava kokonaisuus ja se voidaan räätälöidä autoliikkeen ja sen asiakkaiden tarpeisiin.

Lataa opas>>

 

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×