Pohjoismaiden autonpesuliiketoiminnan markkinajohtaja toimii jatkossa Prowash-brändin alla

6.9.2019

Pohjoismaiden autonpesuliiketoiminnan markkinajohtaja

Ruotsin johtava autonpesuliiketoiminnan kokonaisratkaisujen toimittaja Pamaco Totalservice muuttaa nimensä Prowashiksi. Pamaco Totalservice on kasvanut voimakkaasti Ruotsissa viime vuosina ja sillä on selkeä markkinajohtajan asema kokonaisvaltaisten autonpesuliiketoimintaratkaisujen toimittajana. Suomalaisen Prowash Oy:n hankinta v. 2017 vahvisti sen asemaa ja tarjoomaa Pohjoismaiden markkinoilla. Kahden ensimmäisen vuoden aikana yhteistyö on tuottanut erittäin hyviä tuloksia, kuten uusia liiketoimintasopimuksia, innovatiivisia tuotelanseerauksia ja kannattavuuden kasvua. Seuraava askel on ottaa käyttöön yhteinen tuotemerkki – Prowash.

Pamaco Totalservice AB (tunnetaan myös nimellä WashTec Sweden) ja Prowash Oy ovat kuuluneet samaan konserniin v. 2017 lähtien. Yrityksillä on ollut markkinajohtajan asema omilla markkinoillaan sekä vakiintunut yhteistyö maailman suurimman autonpesukonevalmistajan WashTecin kanssa.

”Kahden yrityksemme yhteinen, lähes 70 vuoden kokemus autonpesuliiketoiminnasta, on tarjonnut hyvän pohjan liiketoiminnan edelleen kehittämiselle. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme huipputuotteita ja -palveluja sekä kannattavia menestyskonsepteja. Molemmille yrityksillä on ollut luontaista panostaa asiakaskokemuksen kehittämiseen ja vastata asiakkaidemme vaatimuksiin. Yritystemme kulttuurin keskiössä ovat aina olleet vahva sitoutuminen ja aito asiakaskeskeisyys”, sanoo Pamaco Totalservicen toimitusjohtaja Magnus Olsson.

Yritysten yhteistyön tiivistyessä on luonnollista toimia jatkossa yhteisen brändin alla. Prowash on jo pitkään ollut vakiintunut ja hyvämaineinen brändi Suomen markkinoilla, nimi kertoo tarkalleen mitä Prowash on – autonpesun ja autonpesuliiketoiminnan ammattilainen. Siksi on luonnollista ottaa tuotemerkki käyttöön myös Ruotsissa.

”Kahden ensimmäisen vuoden aikana olemme todistaneet, kuinka pystymme kehittymään yhdessä ja parantamaan tarjoomaamme. Olemme oppineet toisiltamme ja kehittäneet vahvuuksiamme. Ruotsissa meillä on ollut erikoisosaamista jäteveden käsittelystä ja kestävän kehityksen ratkaisuista, kun taas Suomessa on ollut enemmän kokemusta mm. pesuhallimoduuleista ja etätuesta ”, kertoo Magnus Olsson.

Ruotsin ja Suomen liiketoiminnat olivat riittävän samanlaisia ​​menestyskonseptien jakamiseksi tehokkaasti, mutta myös riittävän erilaisia ​​oppiakseen toisiltaan. Molemmat yritykset ovat jo vuosien ajan toimineet yhteistyössä maailman johtavan autonpesukonevalmistajan WashTecin kanssa. Nyt tämä yhteistyö jatkuu entistä tiiviimpänä.

Yhteisen brändin käyttöönotto ei vaikuta maaorganisaatioiden rakenteisiin ja kummassakin maassa toimii jatkossakin paikallinen toimitusjohtaja ja johtoryhmä. Yhteisen brändin käyttöönotto ja jalkauttaminen tapahtuu vähitellen seuraavien 12 kuukauden aikana.

”Olen erittäin ylpeä siitä suuresta työstä, jota teemme asiakkaillemme Ruotsissa ja Suomessa. Tulee olemaan hauska ja jännittävä tehtävä yhdistää sama draivi ja sitoutuminen yhden brändin alle! ”, summaa Magnus Olsson.

 

Lisätietoja:
Magnus Olsson, Toimitusjohtaja, Pamaco Totalservice
magnus.olsson@washtec.se
+46 70 227 00 16

Prowash on Pohjoismaiden johtava autonpesuliiketoiminnan kokonaisratkaisujen toimittaja ja tarjoaa asiakkailleen alueen suurimman palveluorganisaation. Prowashin 100 autonpesun ammattilaista palvelee sitoutuneesti yhä laajenevaa asiakaskuntaa. Ruotsin ja Suomen organisaatioilla on toimialakokemusta yli 70 vuotta ja menestyksen taustalla on vankka asiantuntemus ja osaaminen. Asiakaslähtöisyys ja ajoneuvojen pesu ovat Prowashin DNA: ssa, mikä näkyy korkeana asiakastyytyväisyytenä. Prowash myy ja asentaa Ruotsissa ja Suomessa lähes 150 autonpesulaa vuodessa, mikä tekee yhtiöstä toimialan selkeän markkinajohtajan

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×