TeKar sai raskaan kaluston pesuun tehokkuutta, tuottavuutta ja asiakaslähtöisyyttä

29.10.2021

TeKar sai raskaan kaluston pesuun tehokkuutta ja tuottavuutta

Raskaan kaluston pesua tarjoavassa TeKar Oy:ssä tiedetään mitä pesulaitteilta täytyy vaatia, jotta oma liiketoiminta saa niistä parhaan hyödyn, pesutuloksen laadusta ja ennen kaikkea hyvän asiakaskokemuksen tarjoamisesta tinkimättä. TeKar Oy:n toimitusjohtaja Teemu Karhula on nähnyt ja kokenut raskaan kaluston pesutoiminnasta lähes kaiken. Kun investointi uuteen pesulaitteistoon tuli ajankohtaiseksi, tavoitteena oli tarjota laatua ja asiakaslähtöisyyttä.

Kokemus auttoi valitsemaan parhaan kokonaisuuden

TeKar Oy:n toimitusjohtaja Teemu Karhula on harjoittanut raskaan kaluston pesutoimintaa yli kymmenen vuoden ajan. Pitkän kokemuksen myötä asiakkaiden tarpeet ja toiveet ovat tulleet tutuiksi. Samoin on tullut selväksi pesulaitteilta ja pesuaineilta vaadittavat ominaisuudet.

”Vanha laitteistomme oli tullut tiensä päähän ja uuden investoinnin edessä halusimme saada parhaan mahdollisen kokonaisuuden ja kartoitimmekin kaikki erilaiset vaihtoehdot. Washtec MaxiWash Combi tarjosi kaikki vaadittavat laiteominaisuudet ja Prowash kokonaispaketin, joka oli meille selkeästi paras ja toimivin. Prowashilta saimme myös apua pesuhalli- ja LVI-ratkaisujen suunnittelussa ja laitteiden asennuksissa. Pääsimme myös käytännössä tutustumaan heidän olemassa oleviin raskaan kaluston pesun toteutuksiin ja lopullisen päätökseemme vaikuttivat Prowashin tyytyväisten asiakkaiden kokemukset”, kertoo toimitusjohtaja Teemu Karhula, ja jatkaa:

”Raskaan kaluston ajoneuvoja on monenlaisia, joten pesulaitteistolta ja -prosessilta vaaditaan tiettyjä erityisiä ominaisuuksia. Korkeapaineinen alustanpesu ja riittävän runsaan veden käyttö pesun eri vaiheissa takaavat hyvän lopputuloksen. Muotoillut erikoisharjat, oikeat pesukemikaalit sekä mahdollisuus räätälöidä pesuohjelma ajoneuvokohtaisesti ovat välttämättömiä.”

Lue asiakastarina>>

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×