Linja-autot kiiltävät puhtautta ja liiketoiminta kukoistaa

23.9.2020

Linja-autot kiiltävät puhtautta ja liiketoiminta kukoistaa

OTP Travel on Oulun seudun sekä joukkoliikenteen, että tilausajoliikenteen johtava linja-autoliikennöitsijä. Liiketoiminnan kasvaessa ja linja-autokaluston lisääntyessä uuden autonpesulaitteiston hankinta tuli ajankohtaiseksi. Uudelta pesukalustolta vaadittiin ennen kaikkea toimintavarmuutta ja hyvää pesutulosta. OTP Travelin valinta oli Prowashin toimittama Washtec Maxiwash Vario.

Joukkoliikenteen kasvu ja uusi kalusto loi tarpeen uusille pesulaitteille

Joukkoliikennematkustus on kasvanut Oulun seudulla viime vuosina voimakkaasti. Kun OTP Travel solmi pitkäaikaisen sopimuksen Oulun seudun paikallisliikenteen hoitamisesta, tarvittavan kaluston määrä lisääntyi merkittävästi. Tällä hetkellä kaluston kokonaismäärä on 140 ajoneuvoa.

Kasvavan kalustomäärän puhtaana pitäminen loi tarpeen modernin autonpesukoneen hankinnalle.

”Vanha pesulaitteistomme oli tiensä päässä ja meille tuli tarve päivittää linja-autopesukone uuteen. Halusimme ja saimme ennen kaikkea toimintavarman laitteen, joka pystyy pesemään kasvaneen kalustomäärän kustannustehokkaasti ja varmasti”, sanoo OTP Travelin yrittäjä Mika Niskanen.

Lue koko asiakastarina>>

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×