ShineTecs -käsittelyn jälkeen autosi kiiltää kuin uusi

Maksaisitko 35 euroa siitä, että autosi maalipinnan kuntoa korjataan, siihen levitetään suoja ja tuodaan kiilto kuten käsin vahaamalla. Valitse ShineTecs!

Vuonna 2012 toimme ShineTecsin markkinoille. Niissä koneissa, joissa järjestelmä on käytössä, keskimäärin 15% pesuista on ShineTecsillä varustettuja pesuja. Pesun hinta vaihtelee 25 ja 40 € välillä riippuen muista ominaisuuksista, joita ShineTecsilla varustettuun pesuun on laitettu. Se on kasvattanut asiakkaidemme pesun katetta siten, että investointi on maksanut itsensä takaisin noin puolessa vuodessa.

ShineTecs konsepti perustuu ainutlaatuiseen saman nimiseen vahaan. Vaha korjaa maalipinnan epätasaisuuksia, palauttaen maalipinnan kiiltoa. Se antaa suojaa maalipinnalle ja sen avulla auto kiiltää ennen näkemättömällä tavalla.

Miten se toimii?

  1. Uusi maalipinta on sileä ja se heijastaa valoa ilman hajontaa (maalipinta kiiltää)
  2. Maalipinnan ikääntyessä, se muuttuu huokoiseksi ja valon heijastumaan tulee hajontaa (maalipinta muuttuu mattaiseksi)
  3. ShineTecsin akryylipolymeeri täyttää maalipinnan epätasaisuutta joka vahauksella
  4. Useamman pesukerran jälkeen maalipinnan kiilto saadaan lähes uuden maalipinnan veroiseksi

Katso video Prowashin Tietopankissa.

Kun teemme sinun koneesta ShineTecs –koneen, asennamme koneeseesi järjestelmän, teemme koneeseesi ohjelman, annamme sinulle ja henkilökunnallesi koulutuksen myyntiin ja annamme sinulle valmiin markkinointipaketin. Sinun tarvitsee vain alkaa myydä ja pesutuottosi paranevat usealla kymmenellä prosentilla.

×