Prowashin älykäs 24/7 valvontapalvelu autopesuloille

14.2.2024

Haluatko tarjota asiakkaillesi mahdollisuuden käyttää pesulaa vuorokauden ympäri, mutta sinua huolestuttaa, miten pesulan valvonta ja turvallisuus järjestetään? Prowashin innovatiivinen valvontapalvelu on ratkaisusi. Me varmistamme, että pesulasi toimii sujuvasti, turvallisesti ja tehokkaasti kellon ympäri, ilman, että sinun tarvitsee olla itse paikalla.

Prowashin valvontapalvelu on Prowashin yhteispohjoismainen konsepti ja palvelumalli, jota kehitetään jatkuvasti. Palvelu on käytössä Suomessa yli 50 autopesulassa ja uusia pesuloita liittyy palveluun koko ajan.

Miten Prowashin valvontapalvelu toimii?

Älykäs diagnostiikka ja vikailmoitukset 

Jokainen Prowashin autopesukone on varustettu älykkäällä diagnostiikkajärjestelmällä. Kun kone havaitsee esimerkiksi turvalaitteen aktivoitumisen, se lähettää automaattisen vikailmoituksen suoraan valvontakeskukseemme suojatun yhteyden kautta. Järjestelmä diagnosoi pesukoneen vikahälytysten lisäksi mm. hallin lämpötilaa.

24/7 valvomo ja Help Desk

Valvomomme toimii vuorokauden ympäri. Asiakkaat voivat ottaa yhteyttä valvomoon puhelimitse. Valvomon asiakaspalvelija voi käynnistää keskeytyneen pesuohjelman etänä.

Etähallintapaneeli ja seuranta 

Valvomossamme on autopesulaitteen etähallintapaneeli, jonka avulla voidaan ohjata pesukoneen toimintaa – esimerkiksi alustaa koneen, jatkaa pesuohjelmaa, käynnistää pesun tai avata/sulkea ovet. Lisäksi valvomossa seurataan kiinteistötekniikkaa, kuten pesuhallin ovia, estääksemme mahdolliset ovien jäätymisestä aiheutuvat ongelmat.

Kattava asiakaspalvelu ja nopea vaste ongelmatilanteissa

Valvontapalvelumme sisältää asiakaspalvelun, joka auttaa asiakkaitasi ongelmatilanteissa kellon ympäri. Akuuteissa tilanteissa voimme lähettää vartijan paikalle nopeasti, varmistaen asiakkaiden ja laitteiston turvallisuuden. Vikailmoituksista viestitään eteenpäin toimintaohjeistusten mukaisesti.

Miksi valita Prowashin valvontapalvelu?

Prowash valvomon avulla autopesulasi voi olla auki 24/7, mikä lisää asiakastyytyväisyyttä ja liikevaihtoa. Älykkäät turvalaitteet ja valvontapalvelu takaavat, että pesula toimii turvallisesti ja luotettavasti. Etähallintapaneelin ansiosta valvomo voi hallita pesulasi toimintoja helposti ja tehokkaasti. Tarjoamme jatkuvaa tukea ja apua asiakkaillesi, parantaen asiakaskokemusta.

Älä anna pesulasi tai asiakkaasi jäädä yksin – valitse Prowashin älykäs ja luotettava 24/7 valvontapalvelu. Varmista, että pesulasi on aina valmis palvelemaan asiakkaitasi, missä ja milloin tahansa.

Kysy lisää valvontapavelustamme!

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×