ProWash tarjoaa monipuoliset auton itsepalvelupesuratkaisut erilaisiin tiloihin ja tarpeisiin

Itsepalvelupesukonsepti on pikku hiljaa yleistymässä Suomessa. Useita liikepaikkoja on jo olemassa ja kuluttajien tietoisuus tästä ekologisesta pesuvaihtoehdosta on kasvussa. Noin 10% kuluttajista on kokeillut itsepalvelupesua, mutta alueilla, joissa itsepalvelupesupaikkoja jo löytyy, on penetraatioaste yli 20%. Itsepalvelupesun asiakaskunta jakautuu kuluttajiin, jotka pitävät autonpesusta ja tekevät sen mielellään itse ja toisaalta asiakkaisiin, jotka eivät halua maksaa autonpesusta automaattipesun hintaa. Prowash tarjoaa auton itsepalvelupesuratkaisut kaikkiin tarpeisiin.

Auton itsepalvelupesu on ympäristöystävällinen vaihtoehto kotipihalle

Itsepalvelupesu soveltuu erityisesti alueille, joissa ei ole mahdollisuutta pestä autoa kotipihoilla. Tulevaisuudessa ympäristönormit ja kuluttajien ympäristötietoisuus tulevat kasvattamaan itsepalvelupesun suosiota. Itsepalvelupesussahan kaikki jätevedet käsitellään, eikä kemikaalipitoinen vesi mene luontoon ja vesistöihin.

Auton itsepalvelupesuratkaisut - Prowash

Auton itsepalvelupesuratkaisut voidaan asentaa lämpimään tilaan, kuten vanhaan pesuhalliin tai parkkihalliin. Itsepalvelupesulaitteet voidaan asentaa myös ulkotilaan katoksen alle. Saattolämmityksilla ja kiertovesijärjestelmän avulla estetään laitteiden jäätyminen myös Suomen olosuhteissa. Prowashin valikoimista löytyvät myös valmiit katosratkaisut.

Itsepalvelupesu voidaan käynnistää poleteilla, kolikoilla tai pesukoodilla. Maksutapahtuma voidaan toteuttaa maksuautomaatilla, jolloin koko pesupaikka voi toimia ilman henkilökuntaa.

Prowashilta löytyy monipuoliset ratkaisut sekä sisätiloihin asennettavissa yhden pesupaikan Washmaster-ratkaisuista, että usean pesupaikan rack-ratkaisut sekä ulko- että sisätiloihin.

Oletko kiinnostunut kannattavasta liiketoiminnasta ja perustamaan auton itsepalvelupesulan? Ota yhteyttä ja kerromme lisää siitä, kuinka teet niillä kannattavaa liiketoimintaa.

Lue lisää Prowashin itsepalvelupesuratkaisuista. Lataa esite.

Tutustu myös uuden autopesulan perustajan tietopankkiimme!

×