Puhdas pesuhalli rakentaa hyvää brändimielikuvaa

27.5.2019

Puhdas pesuhalli rakentaa hyvää brändimielikuvaa

Puhdas pesuhalli rakentaa hyvää brändimielikuvaa

Autonpesuliiketoiminnan keskeisin liikeidea on myydä puhtautta. Puhdas auto ja ensiluokkainen pesutulos takaavat asiakastyytyväisyyden. Asiakastyytyväisyys kasvaa entisestään, kun autonpesuhalli on siisti ja puhdas. Kun pesuhallin puhdistaa säännöllisesti, se pysyy puhtaana pienilläkin toimenpiteillä. Kaksi kertaa kuukaudessa tehtävä pesu ja puhdistus pitää hallin jatkuvasti edustuskunnossa ja rakentaa pesulasta hyvää mielikuvaa.

Erilaiseen likaan toimii eri kemikaalit

Autonpesuhalliin voi kulkeutua monenlaista erilaista likaa. Veden ja nesteiden virroista syntyy kalkkeutumia, bio-pohjaista likaa tunkeutuu hallin ovista sisään ja ajoneuvojen mukana kulkeutuu monenlaista roskaa ja pinttynyttäkin likaa hallin lattioille. Kuhunkin likaan vaikuttaa erilainen kemikaali. Prowash tarjoaa kaikki tarvittavat pesuaineet ja kemikaalit hallin puhtaana pitämiseen. Kysy lisää ja pyydä tarjous.

Pesuhallin puhdistus palveluna

Joskus pesuhalli vaatii perusteellisempaa pesua ja puhdistusta. Jos tällainen tilanne tulee eteen eikä pesulahenkilökunnalla riitä pesuun aikaa niin Prowash tarjoaa pesuhallien puhdistusta palveluna. Jos pesulasi vaatii perusteellista pesua, niin kysy meiltä tarjousta.

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×