SmartCare – täydellinen pesutulos ja parempi asiakaskokemus

24.6.2024

Prowash on tuonut markkinoille uuden, innovatiivisen autonpesukoneen, SmartCaren, jonka ensimmäinen Pohjoismaiden asennus on juuri tehty Jämsään. Tämä uutuus asettaa uudet standardit autopesuliiketoiminnalle tarjoten mm. ennennäkemättömiä etäkäyttö- ja valvontamahdollisuuksia.

SmartCaressa on vakiona lukuisat erikoisominaisuudet

SmartCare on suunniteltu parantamaan autopesulaliiketoimintaa monin tavoin. Pesulaitteessa on vakiona Prowashin tarjoamat jo erinomaisiksi todetut ominaisuudet. Näihin kuuluvat mm. Race-nopean pesun ominaisuudet, Multiflex– ja Flexstream-harjakallistusjärjestelmät, ShineTecs-erikoiskiillotusvaha, ShieldTecs-viimeistelyvaha, Touchless-ominaisuus turbosuuttimilla, Wheelflash-pyörien esipesuainejärjestelmä, DuoFlex-esipesuainejärjestelmä, laavavaahto LED-hohtovaloilla sekä kemikaalien etäluettava pinnanmittausjärjestelmä.

Uudet älykkäät etätoiminnot tuovat ainutlaatuisia mahdollisuuksia

SmartCaren liitettävyyspalvelut tarjoavat ainutlaatuisia mahdollisuuksia etäkäyttöön, etävalvontaan ja etäohjaukseen, tuoden autopesulaan toimintoja ja mahdollisuuksia, joita ei aiemmin ole ollut saatavilla. RemoteAccess mahdollistaa henkilökohtaisen etäyhteyden SmartCareen, kun taas RemoteMonitoringtarjoaa pesumäärät, kemikaalimäärät ja kulutusluvut yhdellä silmäyksellä, mahdollistaen täyden läpinäkyvyyden liiketoimintaasi missä tahansa. RemoteDiagnosis mahdollistaa nopean ongelmanratkaisun ja Prowashin huoltopalvelun hyödyntämisen, ja RemoteAssist tarjoaa yhteistyössä valvomon kanssa mahdollisuuden muodostaa yhteys koneeseen ja korjata vikailmoituksia. RemoteControl on yksilöllinen etäyhteys, jonka avulla voit luoda ja muuttaa pesuohjelmia sekä konfiguroida käyttöpäätteen graafisen näytön.

Jos haluat tietää lisää SmartCare-autonpesulaitteesta ja sen ennennäkemättömistä hyödyistä, ota yhteyttä myyntiimme.

Ota yhteyttä>>

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×