Hyvä huolto pidentää autonpesukoneen ikää ja takaa kannattavan toiminnan

13.11.2017

Kannattavan ja ammattimaisen pesupalvelun takaamiseksi pitää pesutuloksen olla kunnossa ja pesulaitteiden aina olla täydessä toimintakunnossa. Yksikin seisokkipäivä saattaa maksaa tuhansia euroja menetettyinä pesutuottoina.

Määräaikaishuollot ovat tärkeä osa huoltoa. Määräaikaishuollon yhteydessä tarkistetaan koneen toiminta, tehdään tarvittavat huoltotyöt ja vaihdetaan määrävälein uusittavat varaosat varaosavaihto-ohjelman mukaisesti. Määräaikaishuollot tehdään koneelle 7500 pesun välein. Määräaikaishuollon yhteydessä tehdään koneelle kuntokartoitus tulevia korjaustarpeita silmällä pitäen.

Prowashin merkkihuolto pystyy parhaiten analysoimaan koneen huoltotarpeet ja oikeat varaosat ovat nopeasti toimitettavissa. Kaikki uudet Washtec-pesulaitteet on varustettu etäyhteydellä. Tällöin huolto-organisaatiomme voi seurata pesutapahtumia, lukea vikahistoriaa ja tarkkailla pesulaitteen ohjelmaparametrejä sekä tehdä vikadiagnostiikkaa laitehäiriöstä ajasta ja paikasta riippumatta. Näin autonpesukoneen huolto onnistuu aikaa ja rahaa säästäen. Prowashin Huoltoweb –verkkopalvelun kautta on saatavilla tieto mitä huoltotoimenpiteitä kullekin koneelle on tehty ja miten kukin huoltotyö etenee. Lue lisää Prowashin huolto- ja korjauspalveluista.

Prowash palvelusopimus

Prowash tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelusopimuksen, joka koostuu pesulaitteiston huollosta, pesukemikaaleista ja mahdollisesti huolenpidosta. Huolto sisältää aina vasteajallisen korjauspalvelun, määräaikaishuollot huolto-ohjelman mukaan sekä puhelintuen myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kemikaaliosio pitää sisällään koneen käyttämät pesukemikaalit sekä niiden säätö- ja seurantapalvelun. Huolenpitomallin kanssa voit ulkoistaa viikoittaiset ylläpitotoimet, kuten hallin puhtaanapidon, pesukemikaalien lisäykset ja esim. valokennojen puhdistuksen. Lue lisää Prowashin palvelusopimuksesta.

Prowashin asiantunteva huoltotiimi on aina saatavilla. Älä arvaile huoltotyön mahdollista tarvetta vaan ota yhteyttä Prowashin kokeneeseen asiantuntijaan.

 

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×