Biologinen vedenpuhdistus on investointi kestävämpään tulevaisuuteen

15.5.2020

Autonpesun kasvavat trendit niin loppuasiakkaiden kuin autonpesuyrittäjien keskuudessa ovat vastuullisuus, kestävä kehitys ja ympäristöystävällisyys. Prowash vastaa tähän kysyntään tuomalla Suomen markkinoille ensimmäisen uusien kriteerien mukaisen Joutsenmerkki-hyväksytyn autonpesukonseptin, joka tarjoaa patentoidun biologisen vedenpuhdistusprosessin kautta teknologiat ja ratkaisun, joiden avulla autonpesusta voi tehdä sekä ympäristöystävällistä että taloudellisesti kannattavaa liiketoimintaa.

Pohjoismaiden johtavana autonpesuliiketoiminnan kokonaisratkaisujen toimittajana Prowashilla on kokemusta ja näyttöjä vedenpuhdistusteknologioiden ja ympäristömerkittyjen kemikaalien menestyksekkäästä hyödyntämisestä jo usean vuoden ajalta. Nyt Suomessa lanseerattu Joutsenmerkki-hyväksytty autopesula on osoitus tästä edelläkävijyydestä ja tae nyt myös suomalaisille autonpesuyrittäjille saada jatkossakin käyttöönsä ympäristöystävällisimmät autonpesuratkaisut.

Erinomainen pesutulos ja vedenpuhdistus kulkevat käsi kädessä

Prowash edustaa Pohjoismaissa maailman suurimman autonpesulaitevalmistajan, Washtecin tuotteita. Washtecin pesukoneilla pestään noin puolet Suomen automaattipesuista. Maailmassa Washtecin valmistamilla pesulaitteilla tehdään päivittäin lähes 3 000 000 pesua.

Olemme valinneet vedenpuhdistukseen ja -kierrätykseen kumppaniksemme yrityksen, joka tarjoaa maailman parhaat nimenomaan autonpesuun kehitetyt teknologiat ja prosessit. Prowashin tarjoamat puhdistuslaitteet toimittaa saksalainen Wasserschmidt, jonka huipputeknologia ja patentoitu Biofilm-prosessi mahdollistavat sen, että vedestä voidaan kierrättää ja uudelleen käyttää jopa 90 prosenttia.

Kolmivaiheisen prosessin alkukäsittelyssä kiintoaineet ja öljylika erotetaan vedestä. Itse vedenpuhdistus tapahtuu bakteerien avulla. Puhdistusprosessissa kantoaineiden pinnalla oleville bakteereille luodaan olosuhteet, joilla ne pääsevät tehokkaimmin toimimaan. Jälkikäsittelyssä puhdistetusta vedestä erotellaan liete ja vesi johdetaan takaisin pesulaitteisiin.

Vedenpuhdistus tuo konkreettisia hyötyjä autonpesuliiketoimintaan

Veden puhdistaminen ja kierrättäminen autopesuloissa on ympäristöystävällistä ja taloudellisesti kannattavaa. Sen hyödyt korostuvat etenkin silloin, kun käytettävän pesuveden määrä on korkea, esim. paljon pesevissä pesukaduissa ja raskaan kaluston pesukoneissa. Kustannustehokkain malli on käyttää puhdistettua ja kierrätettyä vettä niissä kohdissa pesua, joissa veden kulutus on kaikkein suurta, tyypillisesti korkeapainepumpuissa, alustanpesussa ja harjausvedessä.

Prowash tarjoaa kokonaisuuden, johon kuuluvat Washtecin pesulaitteet sekä Wasserschmidtin puhdistusteknologiat. Kokonaisvaltaisen vedenpuhdistus ja -kierrätysratkaisun keskeiset hyödyt:

  • Modulaarinen ja räätälöitävissä oleva kokonaisuus
  • Pieni tilavaatimus
  • Helppo asentaa ja huoltaa
  • Alhaiset käyttökustannukset
  • Korkea veden talteenottoaste
  • Erinomaiset puhdistusominaisuudet
  • Sijoituksen nopea takaisinmaksuaika

Lue lisää vedenpuhdistuksesta ja lataa esite>>

Prowashin toimittamalle autopesulalle Suomen ensimmäinen uusien kriteerien mukaan myönnetty Joutsenmerkki.

Lue lisää>>

Oletko kiinnostunut kuulemaan lisää moderneista vedenpuhdistukseen ja autonpesuun liittyvistä ratkaisuista ja liiketoimintakonsepteista. Kerromme mielellämme lisää.

Ota yhteyttä>>

 

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×