Moderni mattokuljetin tekee pesukadusta asiakas- ja autoystävällisen

31.5.2021

Mplus Oy:n yrittäjä Mikko Anttila on 37 vuoden huoltamoyrittäjyytensä aikana nähnyt ja kokenut paljon. Autonpesu on aina ollut hänen huoltamoilleen hyvää lisäliiketoimintaa ja hän on ymmärtänyt kehittää sitä vuosikymmenestä toiseen. Viimeisin investointi on Suomen ensimmäinen mattokuljettimella varustettu pikapesukatu, joka avattiin Turussa v. 2020. Uusi pikapesukatu on nopeudellaan ja hyvällä pesutuloksellaan lunastanut lupaukset.

Autonpesukatu sopii mainiosti liikepaikalle, jossa liikennevirrat ja pesuvolyymit ovat isot

Pesukatu on ihanteellinen ratkaisu huoltoasemille ja muille pesualan yrityksille, jotka etsivät nopeaa ja suorituskykyistä autonpesukonetta. Pesukatu mahdollistaa nopeita pesuja pesutuloksen korkeasta laadusta tinkimättä. Sen avulla ruuhkat vähenevät, kun samassa ajassa voidaan pestä useampi auto. Washtec-pesukatuihin mahtuvat myös pakettiautot ja suuremmat maasturit sekä̈ SUVit. Vakiopesu- korkeus ja –pesuleveys on 2,4 m.

”Pikapesukatu lisää myyntiä mahdollistamalla korkeammat pesuvolyymit. Lyhyet odotusajat ja uusi mattokuljetin lisäävät asiakastyytyväisyyttä. Meille asennettiin 32m pitkä pikapesukatu viime vuonna ja tulokset ovat olleet hyvät.”, kertoo Mplus Oy:n yrittäjä Mikko Anttila.

Lue koko asiakastarina >>

 

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×