Autonpesuliiketoiminta käyntiin helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti

10.1.2019

Autonpesuliiketoiminnan aloittaminen on joissain tapauksissa saattanut kaatua siihen, että nykyistä kiinteistöä ei saada muokattua autonpesutoimintaan soveliaaksi. Tähän ratkaisuna Prowash on tuonut markkinoille uuden pesuhallimoduuliratkaisun, jonka avulla autopesuliiketoiminta saadaan käyntiin helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Anna rakentamisen kokonaisvastuu ammattilaiselle

Kokonaisvastuurakentaminen eli KVR on urakointimuoto, jossa urakoitsija vastaa kohteen toteutuksesta ja suunnittelusta. Rakennushankkeen toteuttaminen on monimutkainen prosessi, jota hyvin toteutettu KVR-urakointi voi yksinkertaistaa ja nopeuttaa, sillä työn tilaaja on sopimussuhteessa ainoastaan yhteen toimijaan.

Pesuhallien rakentamisessa toimittaja ottaa kokonaisvastuun koko projektista. Asiakas voi luottaa siihen, että Prowashin pitkän kokemuksen ja asiantuntevan osaamisen ansiosta projekti valmistuu ajallaan ja että kustannusarviot pitävät.

Hyödynnä leasing nyt myös pesuhallin rahoituksessa

Leasing sopii pitkäaikaisten hankintojen rahoitukseen, koska laite voidaan lunastaa omaksi leasing-kauden jälkeen. Leasingmallissa voidaan myös tehdä muuttuvaeräisiä rahoitusratkaisuja. Niissä maksuerä voi muuttua kauden mukaan, maksat enemmän niissä kuukausissa, joissa tyypillisesti pestään enemmän ja toisaalta maksuerä on pienempi matalasesongin aikana.

Tutustu Prowashin rahoitusratkaisuihin täällä.

Laske Prowashin laskureilla kuinka kannattavaa autonpesuliiketoiminta voisi sinulle olla. Laskurit löytyvät täältä.

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×