Prowash tuo markkinoille uuden pesuhallimoduuliratkaisun

7.6.2017

Autonpesuliiketoiminnan aloittaminen on joissain tapauksissa saattanut kaatua siihen, että nykyistä kiinteistöä ei saada muokattua autonpesutoimintaan soveliaaksi. Tähän ratkaisuna Prowash tuo markkinoille uuden pesuhallimoduuliratkaisun, jonka avulla autopesuliiketoiminta saadaan käyntiin helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Prowashin autonpesuhallikonsepti muodostuu pesumoduuleista sekä tekniikkatila- moduuleista. Pesutekniikkalaitteet, pesuainesäiliöt, ilmanvaihto- ja kuivaustekniikka sekä sähkö- ja automaatiolaitteet sijoitetaan tekniikkamoduuleihin. Pesuhallin yhteyteen voidaan integroida myös lasinpesunestautomaatti, vesi-ilmakaappi tai sisätilojen imuri.

Prowash Oy on maailman suurimman autonpesulaitevalmistajan Washtecin edustaja Suomessa. Toimitamme autonpesuhalliratkaisun avaimet käteen –mallilla, jossa Kometos Oy vastaa moduulien rakentamisesta ja kiinteistötekniikasta ja Prowash puolestaan autonpesulaitteista ja liiketoimintakonseptista. Kahden asiantuntijatahon yhdistelmä takaa autonpesukonseptin korkean laadun, tehokkuuden ja kestävyyden.

Lue lisää täältä.

 

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×