Autonpesuliiketoiminta käyntiin helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti

Autonpesuliiketoiminnan aloittaminen on joissain tapauksissa saattanut kaatua siihen, että nykyistä kiinteistöä ei saada muokattua autonpesutoimintaan soveliaaksi. Tähän ratkaisuna Prowash tuo markkinoille uuden pesuhallimoduuliratkaisun, jonka avulla autopesuliiketoiminta saadaan käyntiin helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Prowashin pesuhallimoduuliratkaisu tarjoaa selkeitä hyötyjä:

1. Ajan säästö
Moduulirakenteen ansiosta pesuhallin asennus kestää vain 1-2 viikkoa. Rakennustyömaa pysyy siistinä, kun pesuhalli tuodaan paikalle valmiina moduulina.

2. Helppous
Rakentamisen kokonaisvastuu on yhdellä urakoitsijalla. Rakennuslupaa varten tehtävät suunnitelmat sekä LVIS-suunnitelmat hoituvat yhden tahon kautta. Autonpesuesuhallin valmistuksen, asennuksen, käyttöönoton ja käyttökoulutuksen suorittaa kokenut ammattilainen. Ylimääräisiä suunnittelukustannuksia ei tule.

3. Kestävyys
Autonpesuhallin rakenteet on suunniteltu ja valittu huolellisesti juuri autonpesutarkoitukseen. Runkorakenne on ruostumatonta terästä. Seinä- ja kattorakenteet ovat vettymätöntä materiaalia. Pesuhalli on helppo pitää puhtaana.

4. Edulliset käyttö- ja huoltokulut
Käyttökohteeseen soveltuvista rakenteista ja materiaaleista johtuen autonpesuhallin huolto- ja ylläpitokulut ovat pienet. Sähkönkulutus on 1,8kW per pesu ja vedenkulutus 200-350 l per pesu. Autonpesuhalliratkaisu on miehittämätön, henkilöstökulut pysyvät matalina.

5. Siirreltävyys
Autonpesuhalli on mahdollista siirtää tarvittaessa toiseen paikkaan nopeasti ja edullisesti.

6. Lämmitys
Pesulan lämmityksessä käytetään hyväksi lämpöä, jonka kondenssikuivuri on ottanut talteen kosteudesta. Ratkaisu on ekologinen ja lämmityskulut pysyvät pieninä. Pesuhalliin ei muodostu vesihöytyä ja halli kuivuu nopeasti.

7. Hyvä sijoituskohde
Autonpesuhalliratkaisun takaisinmaksuaika on alle viisi vuotta ja sen käyttöikä jopa 30 vuotta. Prowashin autonpesukonseptin ja liiketoimintamallin avulla kannattavan pesuliiketoiminnan saa nopeasti käyntiin.

 

Prowash Oy on maailman suurimman autonpesulaitevalmistajan Washtecin edustaja Suomessa. Olemme jo vuosia toimittaneet autonpesuhalliratkaisuja avaimet käteen –mallilla, jossa pesuhallitoimittaja vastaa moduulien rakentamisesta ja kiinteistötekniikasta ja Prowash puolestaan autonpesulaitteista ja liiketoimintakonseptista. Kahden asiantuntijatahon yhdistelmä takaa autonpesukonseptin korkean laadun, tehokkuuden ja kestävyyden.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Jätä yhteystietosi,
niin olemme pian yhteydessä:

Soita,
niin kerromme lisää Prowash
-konseptista:

09 3508 1090

×