Kunnostetut autonpesukoneet – edullisemmin mukaan tuottoisaan bisnekseen

Prowash tarjoaa mahdollisuuden hankkia uudenveroiset kunnostetut autonpesukoneet edullisesti. Ja mahdollisuuden päästä mukaan tuottoisaan autonpesubisnekseen nopeasti. Kaikki kunnostetut SoftCare Pro Renova -autonpesukoneet ovat maailman johtavan autonpesukonevalmistajan Washtecin huipputuotteita.

Koneet kunnostetaan Prowashin omalla kunnostamolla testatun ja toimivan prosessin mukaisesti.

  • Koneisiin valitaan hyväkuntoiset komponentit, tarvittaessa osat vaihdetaan.
  • Kone kasataan uudeksi haluttujen ominaisuuksien mukaisilla komponenteilla. Koneissa on mahdollisuus hyödyntää Prowashin lisätuotteita ja –ominaisuuksia, kuten esimerkiksi erikoisvahoja ja harjoja.
  • Vanhat rungot puretaan, hiekkapuhalletaan tarpeellisin osin ja maalataan tarvittaessa.
  • Koneille tehdään aina tarvittavat testipesut ennen matkaa uuteen kohteeseen.

Kunnostettu autonpesukone on järkevä ja kustannustehokas vaihtoehto. Se sopii etenkin niihin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin, joihin uuden koneen hankkiminen ei ole relevantti vaihtoehto.

Kunnostettu autonpesukone sopii erittäin hyvin myös Prowashin Elinkaarimalli – konseptiin, jossa autonpesuyrittäjä saa koneen käyttöönsä ilman alkuinvestointeja. Elinkaarimallin mukaisen liiketoimintakonseptin mukaisesti yrittäjä pääsee mukaan autonpesubisnekseen pienemmillä investoinneilla ja pienemmällä riskillä. Lue lisää Elinkaarimallista tästä.

×