Hyödynnä Prowashin rahoitusratkaisut – leasing nyt myös pesuhallin rahoituksessa

15.8.2018

Prowashin rahoitusratkaisut

Omaa pääomaa on turha sitoa laitehankintoihin. Vieraan pääoman hankkiminen vaatii yleensä vakuuksia. Prowash rahoitus tarjoaa vaihtoehtoja, jotka ovat nopeita, helppoja ja vakuudeksi riittää yleensä itse rahoitettava laite.

Vuokraus ja leasing ovat hyvin samankaltaisia vaihtoehtoja. Vuokrauksessa vuokrattava laite ei siirry koskaan vuokraajan omaisuudeksi. Vuokraus on erinomainen ratkaisu, kun halutaan ennen kaikkea helppoutta ja käyttövarmuutta. Leasing sopii pitkäaikaisten hankintojen rahoitukseen, koska laite voidaan lunastaa omaksi leasing-kauden jälkeen. Vuokra- ja leasingmalleissa voidaan myös tehdä muuttuvaeräisiä rahoitusratkaisuja. Niissä vuokraerä muuttaa kauden mukaan, maksat enemmän niissä kuukausissa, joissa tyypillisesti pestään enemmän ja toisaalta vuokraerä on pienempi matalasesongin aikana.

Rahoitusratkaisuistamme löytyy myös elinkaarimalli, jossa maksat pesulaitteesta sen tekemien todellisten pesumäärien mukaisesti. Maksat siis vain niistä pesuista, jotka koneella on tehty.

Osamaksu soveltuu tilanteisiin, joissa halutaan hankittava laite heti omaksi, mutta laitteen hankintaan halutaan maksuaikaa.

Leasing nyt myös pesuhallimoduulien rahoitukseen

 Leasing sopii pitkäaikaisten hankintojen rahoitukseen, koska pesuhalli voidaan lunastaa omaksi leasing-kauden jälkeen. Lue lisää pesuhallimoduuleista täältä.

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×