Kasvanut kysyntä mahdollisti jo toisen pesuhallin rakentamisen

28.1.2019

kasvanut kysyntä

Tarjotakseen asiakkailleen lisää ja parempaa palvelua, Etelä-Pohjanmaan Katsastuksen omistajille syntyi idea alkaa tarjota autonpesupalvelua katsastuspalvelun lisäksi. Se investoi pesuhalliin ja uuteen Prowashin autonpesukoneeseen v. 2017. Asiakkaat ottivat laadukkaan autonpesun hyvin vastaan. Kasvanut kysyntä ja tyytyväiset asiakkaat antoivat mahdollisuuden panostaa lisää autonpesuliiketoimintaan. Toinen pesulinja avattiin loppuvuodesta 2018.

”Autonpesuliiketoiminta on osoittautunut suureksi menestykseksi ja tuonut yhtiöömme hyvää lisäliiketoimintaa. Uusi investointi näinkin pian ensimmäisen pesulinjan avaamisen jälkeen on tapahtunut suuren kysynnän takia ja asiakkaiden toiveesta. Emme missään nimessä halunneet esim. lyhentää pesuaikoja vaan edelleen tarjota alueen laadukkainta autonpesua”, sanoo Etelä-Pohjanmaan Katsastus Oy:n toimitusjohtaja Juha Kivimäki.

Kun Prowashin tarjoamaa Pesuhallimoduuliratkaisua alun perin suunniteltiin, varauduttiin jo silloin mahdollisiin laajennuksiin. Uusi pesulinja rakennettiin ensimmäisen pesulinjan viereen, jotta pystyttiin hyödyntämään olemassa olevaan tekniikkaa, kuten viemäröintejä ja ilmanvaihtokoneita.

Uusi pesulinja saatiinkin rakennettua erittäin nopeasti, vain parissa kuukaudessa.

Lue Tähti Autonpesun koko tarina täältä.

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×