Prowashin palvelut takaavat kannattavan autonpesuliiketoiminnan.

Tutustu Prowashin tarjoamiin palveluihin. Autonpesuliiketoiminta ei ole koskaan ollut näin kannattavaa ja helppoa.

Jatkuva ylläpito takaa autonpesulaitteen korkean käyttöasteen

Kannattavan ja ammattimaisen pesupalvelun takaamiseksi pitää pesutuloksen olla kunnossa ja pesulaitteiden olla täydessä toimintakunnossa aina pesusesongissa. Yksikin seisokkipäivä saattaa maksaa tuhansia euroja menetettyinä pesutuottoina. Parhaat pesulaitteet vaativat arvoisensa palvelut, kuten huollon, kemikaalit sekä huolenpidon.

Pesuaineet

Prowashin kemikaalivalikoimasta löydät erinomaisen pesutuloksen takaavat laadukkaat Washtec ja Adekema-pesuaineet. Valikoimista löytyy myös useita erikoiskemikaaleja, joiden avulla pystyt nostamaan myymiesi pesujen keskihintaa ja parantaa asiakastyytyväisyyttä.

Valikoimistamme löytyy myös hallin ja pesulaitteen pesuun tarvittavat kemikaalit ja tarvikkeet. Meiltä saat myös hallinpesupalvelun. Osaavien henkilöidemme avulla myös piintyneemmät pinnat saadaan mahdollisimman puhtaaksi. Pesuaineet ja tarvikkeet tilaat helposti webshopistamme.

Huolto

Osaava huoltomme auttaa sinua myös iltaisin ja viikonloppuisin koko Suomessa. Kattava varaosavarastomme löytyy läheltä sinua, huoltoautostamme tai keskusvarastostamme Vantaalta. Huoltowebbimme avulla sinulla on reaaliaikainen kuva pesulaitteestasi huoltohistorioineen, pesuainekulutuksineen, käytettävyysasteesta ja pesulukemista.

Valvonta

Halutessasi voimme ottaa pesulaitteesi valvontaamme. Näin pystymme kameravalvonnan ja etäyhteyksien avulla ohjaamaan pesukonetta myös virhetilanteissa. Valvontamme toimii 24/7/365. Tutustu Valvontamalliimme vain Prowashilta osiossa.

Kaikki ylläpitopalvelumme voit hankkia siten kuin sinulle sopii, joko kertaostoina tai sopimuspalveluna. Kysy lisää!

Haluatko uudistaa pesulasi? Nyt on aika laittaa Pesula Kuntoon! Lataa oppaamme kannattavaan autonpesutoimintaan.

Prowashin palvelut

×