Tutustu eri tuotteidemme esitteisiin ja lue miksi nämä tuotteet tekevät Prowashin tarjoomasta ainutlaatuisen. Jos tarvitset lisätietoja tuotteistamme tai palveluistamme niin ole yhteydessä, kerromme mielellämme lisää.

Biologinen vedenpuhdistus on investointi kestävämpään tulevaisuuteen.Prowashin toimittama autopesula on Suomen ensimmäinen, jolle on myönnetty uusien kriteerien mukainen Joutsenmerkki.

Lataa Biologinen vedenpuhdistus -esite
Pese raskas kalusto paremmin ja säästä samalla kustannuksissa. Hyötyajoneuvon omistajalle puhdas ajoneuvo on paras käyntikortti. Se on hyvä tapa erottautua muista ja kustannustehokas keino rakentaa erinomaista mielikuvaa koko yrityksestä.

Lataa Raskaan kaluston esite
Prowashilta löytyy monipuoliset ratkaisut sekä sisätiloihin asennettavissa yhden pesupaikan Washmaster-ratkaisuista, että usean pesupaikan rack-ratkaisut sekä ulko- että sisätiloihin.

Lataa Itsepalvelupesu-esite
Shinetecs konsepti perustuu ainutlaatuiseen saman nimiseen vahaan. Vaha korjaa maalipinnan epätasaisuuksia, palauttaen maalipinnan kiiltoa, se antaa suojaa maalipinnalle ja sen avulla auto kiiltää ennen näkemättömällä tavalla.

Lataa Shinetecs-esite
Prowash Pesutili on ainoa vapaasti saatavilla oleva teknologia, joka mahdollistaa kannattavan kuukausimaksullisen pesutoiminnan aloittamisen täysin automatisoidusti.

Lataa Pesutili-esite
MultiFlex tuo uuden ulottuvuuden koneelliseen auton pesuun. Uusi teknologia mahdollistaa pesuharjan kallistuksen myös pitkittäissuunnassa. Vihdoinkin on mahdollista päästä eroon ikävästä likaraidasta maastureiden ja muiden viistoperäisten autojen lipan alta.

Lataa Multiflex-esite
Harmittaako sinua kun konepesun jälkeen kaikki muu autossa kiiltää, paitsi renkaat? Nyt sekin on mahdollista tavallisen autonpesun yhteydessä, kun valitset Tyre Shine -lisäpalvelun.

Lataa TyreShine-esite
Mikäli haluat että pesulaitteesi erottuu kilpailijoidesi pesulaitteista ja uskot että hyvällä harjattomalla pesulla on asiakkaita, valintasi on selvä. Uusi Touchless on nyt tullut – saatavilla myös kiillotusharjoilla.

Lataa Touchless-esite
Ovatko asiakkaasi joskus harmitelleet kuinka hankalaa pesuun ajaminen on? Onko sinulta peräti joskus jäänyt pesut myymättä, koska asiakkaan auto ei mahdu autopesukoneeseen? Uusilla XL-koneet tuovat helppoutta asiakkaallesi ja mahdollistavat aivan uusien asiakkaiden ottamisen pesuun.

Lataa XL-koneet -esite
Pesukadut rakentuvat moduuleista, joita löytyy valikoimistamme satoja eri vaihtoehtoja. Moduulit valitaan ja pesukatu suunnitellaan halutut pesutuotteet ja pesuhallin ominaisuudet huomioon ottaen.

Lataa Pesukadut-esite
Prowashin maahantuoman Washtecin valikoimista löytyvät myös Rollover -autonpesukoneet. Washtecin Rollover autonpesukoneista löytyy kolmea eri mallisarjaa; Softcare Classic, Softcare Flex ja Softcare Touchless.

Lataa RollOver-esite
Autonpesuliiketoiminnan aloittaminen on joissain tapauksissa saattanut kaatua siihen, että nykyistä kiinteistöä ei saada muokattua autonpesutoimintaan soveliaaksi. Tähän ratkaisuna Prowash tuo markkinoille uuden pesuhallimoduuliratkaisun, jonka avulla autopesuliiketoiminta saadaan käyntiin helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Lataa Pesuhallimoduuli-esite
×