Autonpesu kasvattaa liikekiinteistön arvoa

Liikekiinteistöjen välinen kilpailu asiakkaista ja pitkäaikaisista vuokralaisista on kovaa. Uusia moderneja kiinteistöjä rakennetaan ympäri maata ja vanhoja remontoidaan tämän päivän tarpeisiin sopiviksi ennätysvauhdilla.

Vaikka kiinteistöjen omistajilla on ensisijaisesti intressi tarjota asiakkailleen mahdollisimman tarpeenmukaiset ja toimivat toimitilat, on erilaisten lisäpalvelujen tarjoaminen tullut entistä tärkeämmäksi.

Sekä kilpailijoista erottautumisen vuoksi että ennen kaikkea paremman asiakaskokemuksen tuottamisen takia. Ja edelleen sitä kautta paremman vuokralaistyytyväisyyden ja pidempien vuokrasuhteiden takia.

Lisäpalvelut tuottavat pitkäaikaisia vuokrasuhteita

Jotta liikekiinteistö erottuisi muista ja saisi lisättyä vuokralaistyytyväisyyttä, on vuokralaisille tarjolla monenlaisia lisäpalveluita, kuten esim. parturi-, pesula-, hyvinvointi- ja lääkäripalveluita. Kiinteistön omistajan näkökulmasta nämä ovat ensisijaisesti lisäarvopalveluita kiinteistön käyttäjille eikä niinkään liiketoimintaa heille itselleen.

Voisiko jokin lisäpalvelu tarjota kiinteistön omistajalle itselleen mahdollisuuden tehdä uutta ja kannattavaa lisäliiketoimintaa?

Autonpesupalvelut – uusi liiketoiminta kiinteistönomistajille

Prowash tarjoaa kiinteistönomistajille liiketoimintakonseptin, joka lisää vuokralaistyytyväisyyttä, parantaa asiakaskokemusta ja tuodessaan maksukykyisiä autoilijoita kiinteistön tontille – tekee koko liikekiinteistöstä kiinnostavamman. Ja ennen kaikkea, tarjoaa kiinteistönomistajille itselleen mahdollisuuden tehdä kannattavaa lisäliiketoimintaa.

Autonpesupalvelun hyödyt kiinteistönomistajille:

  • Autonpesu kasvattaa liikekiinteistön arvoa.
  • Autonpesuliiketoiminta on helppo ja nopea aloittaa.
  • Koko toiminta on automatisoitua ja/ tai se voidaan ulkoistaa, se ei vaadi erillistä henkilökuntaa
  • Maksu tapahtuu joko itsepalveluautomaatilla tai Pesutili-applikaatiolla. Applikaation avulla voidaan asiakkaan kanssa tehdä myös suuren suosion saavuttaneita kuukausimaksullisia pesusopimuksia.
  • Autopesuhallista saa hyvät neliötuotot operoimalla autopesua itse tai vuokraamalla pesuhallin ulos. Prowash auttaa myös vuokralaisten hankinnassa.
  • Myös itsepalvelupesupiste on kannatettava vaihtoehto.

Lataa opas ja tutustu konseptiin. 

Rakennusliike löysi autonpesusta uuden kannattavan bisneksen

Rakennusliike EK-Tammi ja yrittäjät Eeva ja Kari Tammi olivat jo pitkään harjoittaneet menestyksekästä̈ rakennusliiketoimintaa. Ajatus laajentua uusille liiketoiminta-alueille ei ollut täysin vieras, mutta autonpesubisneksen aloittaminen oli heille itselleenkin hienoinen yllätys.

LUE EK-TAMMEN ASIAKASTARINA

Laske itse kuinka kannattavaa autonpesu voisi olla sinun kiinteistössäsi

Kuinka paljon Prowash-konsepti sitten voi tuoda lisäeuroja? Laske kiinteistötoimijoille tehdyllä laskurilla mitä se voisi merkitä teidän kiinteistössänne.

Tutustu laskureihimme.

Prowashin Pesuhallijahti on käynnissä

Autonpesuliiketoiminnan käynnistämisen pullonkaulana on monesti sopivan hallitilan löytäminen. Autonpesuun soveltuvia tiloja saattaa olla kyllä tarjolla, mutta kysyntä ja tarjonta eivät aina kohtaa.

Tästä syystä Prowash on käynnistänyt Pesuhallijahdin. Etsimme asiakkaillemme soveltuvia, muutoskelpoisia ja mieluiten läpiajettavia hallitiloja. Asiakkaamme vastaavat pesutoiminnasta ja toimivat tilavuokraajina.

Jos omistat autonpesuun soveltuvan kiinteistön, niin hyödynnä sen bisnespotentiaali autonpesuliiketilana. Tai jos tiedät jonkun, jolla tällainen hallitila saattaisi olla tarjolla niin vinkkaa siitä meille.

 

Kiinteistön minimivaatimukset

Kiinteistön käyttötarkoitus: mieluiten autonpesutoiminta
Pesuhallin minimi vapaa leveys: 4,5 m
Pesuhallin minimi vapaa korkeus: 3,5 m
Pesuhallin minimi vapaa pituus: 9,5 m
Pesuhallioven minimi vapaa leveys: 3 m
Pesuhallioven minimi vapaa korkeus: 3,5 m
Sähkötarve: sulake 80 A
Vedentarve: 1”
HEK, PEK ja NOK määräysten mukaisesti
HEK lietetilavuus vähintään 5 m3
Tietoliikenneyhteydet
Pesuhallin lämmöntarve: +15 °C

 

 

×