Tee pesuliiketoiminnastasi kannattavampaa!

Prowashin kanssa teet pesuliiketoiminnastasi kannattavampaa. Me Prowashissa työskentelemme kovasti, jotta sinä asiakkaana saat:

  • Korkeampaa keskihintaa
  • Enemmän myytyjä pesuja
  • Korkealaatuisen pesutuloksen
  • Koneiden toimivuuden ja korkean käyttöasteen
  • Turvallisuutta

Prowash on autonpesutoimialan markkinajohtaja Suomessa ja maailman suurimman pesukonevalmistajan, Washtecin, edustaja. Washtecin innovatiivisten tuotteiden ja Prowashin oman palvelukehityksen ansiosta pystymme tarjoamaan sinulle ainutlaatuisia etuja, joilla pesuliiketoimintasi kannattavuus paranee.

Pesulat kuntoon Prowashin kanssa

Tässä muutama vain Prowashin tarjoama kilpailuetu. Laita pesulasi huippukuntoon ja ota kaikki irti pesuliiketoiminnasta. Me tarjoamme nykyisen pesuhallisi kartoituksen ja toimenpidesuunnitelman veloituksetta.

Pesutili tuo lisäarvoa kuluttajalle ja lisätuottoja pesuyrittäjälle

Pesutili on ainoa vapaasti saatavilla oleva teknologia, joka mahdollistaa kannattavan kuukausimaksullisen pesutoiminnan aloittamisen täysin automatisoidusti.

Laske itse laskureillamme kuinka kannattavaa pesutoiminta voi olla.

Tutustu laskureihimme. 

Moni autonpesuyrittäjä on saanut bisneksen uuteen lentoon

Moni pesuyrittäjä on saanut uusista tuotteistamme ja palveluistamme hyvän buustin pesubisnekseensä. Tutustu asiakasreferensseihimme ja heidän menestystarinoihin.

Tutustu asiakasreferensseihimme. 

Nosta pesun keskihintaa ja myy enemmän:

kuva1

Multiflex – erikoispesu maastureille ja farmariautoille

MultiFlexin avulla tarjoat maastureille ja farmariautoille entistä paremman pesutuloksen. Voit myydä palvelun lisähinnalla tai tarjota sitä ainoastaan kalliimmissa pesuohjelmissa.

kuva1

Shinetecs – saa maalipinnan kiiltämään kuin uuden

Shinetecs luo autolle uskomattoman kiillon ja suojan. Shinetecs on helpoin tapa nostaa pesun keskihintaa sekä saada tyytyväisiä asiakkaita.

kuva1

Raintecs – sadepesuohjelma pitää auton puhtaana pidempään

Raintecs-käsittelyn jälkeen auto pysyy pidempään puhtaana. Raintecs tuo autolle myös huippuhienon kiillon. Voit myydä Raintecs-ominaisuuden lisähinnalla tai tehdä oman sadepesuohjelman.

kuva1

Tyreshine – nyt myös renkaat kiiltävät

Harmittaako sinua, kun konepesun jälkeen kaikki muu autossa kiiltää, paitsi renkaat? Nyt sekin onnistuu tavallisen autonpesun yhteydessä. Tyre Shinen avulla saat tyytyväisempiä asiakkaita ja nostat pesun keskihintaa.

Myy enemmän pesuja:

kuva1

Touchless – hellävarainen mutta tehokas harjaton pesu

Touchless-toiminto tarjoaa parhaan mahdollisen harjattoman pesutuloksen. Hellävarainen Touchless on myös erinomainen välipesu. Näin pystyt myymään enemmän pesuja ja saat kokonaan uusia asiakkaita.

kuva1

XL-koneet – tarjoa pesua myös isoille autoille

Onko sinulta jäänyt pesuja myymättä, koska asiakkaan auto ei ole mahtunut autopesukoneeseen? XL-koneen avulla saat uusia asiakkaita, joiden auto ei aiemmin ole autopesukoneeseesi mahtunut.

kuva1

Pesutili tuo lisäarvoa kuluttajalle ja lisätuottoja pesuyrittäjälle

Pesutili on ainoa vapaasti saatavilla oleva teknologia, joka mahdollistaa kannattavan kuukausimaksullisen pesutoiminnan aloittamisen täysin automatisoidusti.

24/7 Valvonta – ole hyvillä mielin!

Prowash-valvomon avulla pesulaasi voidaan valvoa jatkuvasti ja ongelmatilanteissa apu saadaan paikalle nopeasti. Voit antaa asiakkaidesi pestä myös myymäläsi aukioloaikojen ulkopuolella tai perustaa kokonaan miehittämättömän pesulan.

Käytettävyystakuu

Harmittaako sinua, kun autonpesukoneesi on rikki juuri silloin kun pesuja on paljon? Me annamme käytettävyydelle takuun!

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

×