Prowashin kanssa teet pesuliiketoiminnastasi kannattavampaa. Me Prowashissa työskentelemme kovasti, jotta sinä asiakkaana saat korkeampaa keskihintaa, enemmän myytyjä pesuja ja korkealaatuisen pesutuloksen. Tutustu oppaisiimme ja ota yhteyttä niin tehdään yhdessä pesuliiketoiminnastasi kannattavampaa.

Olemme kehittäneet viitekehyksen, jonka avulla jokainen voi miettiä oman pesutoimintansa tilaa ja toisaalta saada ajatuksia, miten kannattavuutta voisi parantaa. Sen voi mieltää myös oman pesukonseptin rakentamisen viitekehyksenä.

Lataa opas maksutta ja tee liiketoiminnastasi kannattavampaa.

Lataa tästä myös muut Prowashin oppaat

Prowash CARe –konsepti paketoi auton säännölliseen ylläpitoon liittyvät palvelut, tuo asiakkaat autoliikkeen tontille ja samalla tuottaa uutta kannattavaa liiketoimintaa.
Prowash tarjoaa kiinteistönomistajille liiketoimintakonseptin, joka lisää vuokralaistyytyväisyyttä, parantaa asiakaskokemusta ja tuodessaan maksukykyisiä autoilijoita kiinteistön tontille – tekee koko liikekiinteistöstä kiinnostavamman.
Elinkaarimallin kautta pesuyrittäjä saa pesukoneen käyttöön kiinteällä per pesu –veloituksella ja pääsee aloittamaan liike- toiminnan ilman mittavia investointeja.
Kuukausimaksullinen autonpesu mullistaa pesutoiminnan kannattavuuden. Oppaassa mm. tutkimustuloksia ja esimerkkejä kannattavuuslaskelmista.
×