Oletko kiinnostunut tuottoisasta liiketoiminnasta?

Autonpesu ei ole kuten ennen. Moderni teknologia ja kasvanut kuluttajakysyntä ovat tehneet autonpesusta nopeasti kasvavan ja kehittyvän toimialan. Automatisoidut pesupalvelut ovat tehneet myös yrittäjyydestä entistä helpompaa ja moniin erilaisiin kiinteistökohteisiin sopivaa.

Autonpesu on oiva ja kasvava bisnes!

Suomalaiset ovat perinteisesti pesseet autonsa oman tallinsa edustalla. Kiireinen arki ja autoilijoiden mukavuudenhalu ovat kuitenkin saaneet autonpesupalveluiden kysynnän kasvuun. Kasvua vauhdittavat myös automaattien parempi pesutulos sekä ihmisten lisääntynyt ympäristötietoisuus. Ammattimaisesti organisoitu autonpesu on ympäristöteko, eivätkä pesuvedet päädy luontoon.

 • Kasvava kysyntä
 • Paras pesutulos
 • Ekologinen ratkaisu
 • Uudet asiakaspalvelukonseptit
 • Teknologia tukee liiketoimintaa monin tavoin

Nykyaikainen autonpesupalvelu ei vaadi lainkaan henkilökuntaa

Teknologia tukee liiketoimintaa muutenkin monin tavoin. Autonpesu voi tapahtua täysin automaattisesti ja asiakaspalvelukin hoituu verkossa tai mobiilisti. Prowashilta löytyy palvelumalleja myös asiakashankintaan ja markkinointiin. Myös itsepalvelupesupiste on kannatettava vaihtoehto.

 • Täysin automatisoitu autonpesu
 • Vaihtoehtoinen itsepalvelupesula
 • Nykyaikaiset myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelukonseptit

Liiketoiminta käyntiin helposti ja nopeasti

Prowash tekee tuottoisan autonpesuliiketoiminnan käynnistämisen helpoksi, nopeaksi ja kustannustehokkaaksi.

 • Kunnostettu autonpesukone on järkevä ja kustannustehokas vaihtoehto. Se sopii etenkin niihin kohteisiin ja käyttötarkoituksiin, joihin uuden koneen hankkiminen ei ole relevantti vaihtoehto.
 • Elinkaarimalli on konsepti, jossa pesuyrittäjä saa pesukoneen käyttöön kiinteällä per pesu –veloituksella ja pääsee aloittamaan liiketoiminnan ilman mittavia alkuinvestointeja.
 • Jos kiinteistöä̈ ei saada muokattua autonpesutoimintaan soveliaaksi, ratkaisuna on Prowashin pesuhallimoduuliratkaisut.

Prowash-konsepti mahdollistaa kannattavan bisneksen

Prowashin pitkälle kehitettyjen liiketoimintakonseptien avulla saat loistavan tuoton pääomallesi, hyvän korvauksen työpanoksellesi tai hyvän vuokratuoton ja asiakasvirtaa liikepaikallesi.

Kiinteistön omistajalle autonpesu on kannattavaa liiketoimintaa ja hyvää palvelua kiinteistön vuokralaisille. Lisäksi autonpesupalvelu tuo kiinteistöön ostovoimaista kuluttajakuntaa.

Automatisoitu pesupalvelu ei vaadi suuria henkilöstöresursseja eikä sen ylläpito ole hankalaa. Autamme mielellämme myös sopivan liikepaikan löytämisessä. Autonpesu on oikein hoidettuna erittäin kannattavaa liiketoimintaa!

Tutustu autonpesuoppaisiimme

Olemme koonneet Tietopankkiimme autonpesun oppaat, joissa kerromme miksi autonpesu on kannattavaa liiketoimintaa ja miten sitä voidaan edelleen kehittää. Tutustu oppaisiimme ja ota yhteyttä niin tehdään yhdessä pesuliiketoiminnastasi kannattavampaa.

Tutustu autonpesuoppaisiimme.

Laske itse kuinka kannattavaa autonpesubisnes on

Prowashin laskurit tarjovat hyödyllisiä arvioita autonpesuliiketoiminnan tehokkaaseen pyörittämiseen liittyen. Olemme koonneet Tietopankkiimme laskurit, joiden avulla voi itse laskea eri skenaarioita ja arvioida itse, mikä tekee menestyksekkään autonpesuliiketoiminnan.

Tutustu laskureihimme.

Lukuisat asiakkaamme ovat tehneet autonpesusta oman menestystarinansa

Moni uusi yrittäjä on saanut autonpesusta hyvän uuden liiketoiminnan tai lisäbisneksen. Tutustu asiakasreferensseihimme ja heidän menestystarinoihin.

Tutustu asiakasreferensseihimme.

 

Kiinnostuitko autonpesusta liiketoimintana? Ota yhteyttä.
Kerromme mielellämme miten Prowashin pesuratkaisut, liiketoimintamalli, palvelut ja markkinointi muodostavat menestyskonseptin.

×