Toimivat autonpesuratkaisut raskaalle kalustolle

Raskaan kaluston pesulaitemallimme on nimeltään Maxiwash Vario. Nimensä mukaisesti se muokkautuu tarpeisiisi monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta. Erilaiset kemikaalijärjestelmät, korkeapainejärjestelmät ja monipuolinen ohjausjärjestelmä varmistaa sen, että monen muotoiset erilaiset ajoneuvot pystytään laitteella pesemään, oli kyseessä sitten linja-auto, tavara-auto, henkilöauto, puutavara-auto tai vaikkapa kaivoskone. Kuvaa meille pesutarpeesi, niin rakennamme siihen sopivan pesuratkaisun raskaalle kalustolle. Pesukorkeudet löytyvät 3,30 metristä aina 4,95 metriin saakka ja pesuleveydet ovat 2,60 tai 2,90 m. Valikoimista löytyy niin kaksi- kuin kolmeharjainen malli.

Maxiwash vario on niin luotettava, että annamme sille 5 vuoden täystakuun. Takuu sisältää matkat, työt, varaosat ja tarveaineet.

Koneiden mikroprosessoriohjaus mahdollistaa pesuohjelmien täydellisen muokattavuuden. Autonpesukoneissa on vakiona outputit ulkoisten järjestelmien, kuten ovien ja valaisimien, ohjaukseen. Input tietoja voidaan tuoda useista eri kohteista, kuten lämpötilatiedot, paineilmatiedot tai pesuohjelmien käynnistystiedot erilaisista asiakasterminaaleista ja maksupäätteistä.

Valitse toimintavarma pesulaitteisto raskaalle kalustolle

Autonpesulaitteet ovat erittäin toimintavarmoja ja pitkäikäisiä huolimatta vaativasta toimintaympäristöstä. Koneen runko on kuumagalvanoitu yhtenä kappaleena, joten myös hitsaussaumat on korroosiosuojattu. Moottorit ovat alumiinirunkoisia ja hermeettisesti suljettuja. Kaikki nostoliikkeet tehdään huoltovapailla ja kestävillä nostohihnoilla. Monet kemikaaleille altistuvat osat ovat valmistettu ruostumattomasta materiaalista.

Kulkuliikkeet on ohjattu taajuusmuuttajalla, vähän mekaanista rasitusta pehmeiden käynnistys- ja pysähtymisliikkeiden ansiosta. Sivuharjojen kelkat ovat erillisohjatut ja toisistaan riippumattomat. Harjakelkka liikkuu huoltovapaiden ja pitkäikäisten hammaspyörien välityksellä harjapalkin päällä. Sivuharjat on tuettu sekä ala- että yläpäästä. Harja-akseleille muodostuu vähemmän mekaanista rasitusta ja pesulaatu on tasaisempi. Tunnistimina käytetään induktiivisia tunnistimia, joissa ei ole mekaanista kosketusta.

Pese turvallisesti, vältä vahingot

Ongelmien minimoimiseksi, raskaalle kalustolle tehty pesulaite on varustettu kattavilla turvallisuusvarusteilla. Vaikka kuljettaja toimisikin väärin pesulaitteeseen ajaessaan, on epätodennäköistä, että vahinkoja syntyy. Koneen turvallisuusvarusteisiin kuuluu myös henkilöturvat, joiden avulla minimoidaan henkilövahingot, vaikka joku kesken pesun pesuhalliin eksyisikin. Vakiovarusteisiin kuuluu myös hälytyslaitteet, mikäli veden tulo tai paineilman tulo pesulaitteelle olisi estynyt. Koneessa on kattava itsediagnoosijärjestelmä, joka takaa nopeat korjaustoimet, osan jopa ilman paikan päällä käyntiä. Kaikki pesukoneet on varustettu etäyhteysmoduulilla ja ohjausterminaalilla, joiden avulla konetta pystyy diagnosoimaan tai ohjelmoimaan.

Autonpesukoneen esipesuainejärjestelmä voi olla joko sisäänajokaaressa tai itse raskaan kaluston pesulaitteessa. Myös korkeapainejärjestelmä voidaan sijoittaa sisäänajoon tai raskaan kaluston pesukoneeseen. Koneessa oleva korkeapainejärjestelmään on valittavissa monia eri vaihtoehtoja. Tyypillisimmät ovat 4,2 m korkea sivukorkeapaine tai harjattoman pesun mahdollistava HD-vaihtoehto, jossa korkeapaine saadaan sekä kattopalkista, että sivuilla olevista pesuroottoreista. Alustanpesu toimii sisäänajossa.

Pesuharjat ovat muotoillut parhaan mahdollisen pesutuloksen aikaansaamiseksi. Harjashampoojärjestelmä kuuluu vakiotoimitukseen. Bussipesuun on pesuharjoiksi valittavissa pehmoharjat, jotka säästävät bussien maalipintaa. Huuhteluainejärjestelmä on lisävarusteena. Huuhteluaineena voidaan käyttää myös Raintecs-vahaa, jolloin ajoneuvon pinnoille saadaan parempi kiilto ja vettä hylkivä pinta. Sen avulla ajoneuvo pysyy pidempään puhtaana.

 

Raskaan kaluston pesulaitteet myydään aina avaimet käteen paketteina. Tarjoushintaamme kuuluu aina rakennustekninen tarkastelu, jonka avulla varmistetaan että suunnitelmissa on huomioitu pesuun tarvittavat liittymät ja että käytön aikana ei tule rakennusteknisiä yllätyksiä. Teemme hallikatselmuksen, jotta pesulaitteen asennus sujuu jouhevasti ja sovitussa aikataulussa. Asennuksen jälkeen säädämme koneen ja kemikaalit, jotta pesutulos on paras mahdollinen. Lopuksi vielä opastamme laitteen käyttöön ja huoltoon liittyvät asiat pesusta vastaavalle henkilölle. Meille paras mainos on tyytyväinen asiakas.

×