Prowash uudistaa huolto-organisaationsa palvellakseen asiakkaitaan entistä paremmin

15.2.2021

Prowashin uusi huolto-organisaatio palveluksessanne

Uutta alueellista huoltomallia kehitetään huoltopäällikkö Timo Hyvärisen johdolla. Pääpaino aluehuoltomallissa on ennakoivassa huoltotoiminnassa, jolla pyritään pitämään asiakkaiden koneet jatkuvasti toimintakunnossa ja välttämään yllättäviä rikkoutumisia. Aluehuoltomallin etuna on hyvä paikallinen tuntemus niin asiakkaista kuin laitteistoista.

 

Prowash alueellinen huolto

Alueellisen huollon asiakashyötynä on vahva paikallistuntemus

”Näemme merkittävänä asiakashyötynä, että laitteistoja huoltaa jatkossa alueella konekohtaisesti nimetty aluehuoltoedustaja. Aluehuoltomme fokusoituu erikseen myös pääkaupunkiseudun sisälle. Vahvistamme myös Pohjois-Pohjanmaan alueen huoltopalveluita palkkaamalla huoltoedustajan Ouluun. Lisäksi toimintaa tukee Prowashin kattava alihankintaverkosto. Uudistamme myös etäyhteyksiä, mikä tukee huollon proaktiivista toimintaa. Näin varmistamme koneiden maksimaalisen käytettävyyden”, kertoo Prowashin huoltopäällikkö Timo Hyvärinen.

Lisätietoja Prowashin huoltoon liittyvissä kysymyksissä antaa Timo Hyvärinen.

Prowash Timo Hyvärinen

Timo Hyvärinen

Huoltopäällikkö I Huoltopalvelut I Prowash Oy
Puhelin +358 50 322 4332
timo.hyvarinen@prowash.fi

 

 

 

 

 

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×