Prowashin uusi toimitusjohtaja aloittaa syyskuussa

19.8.2019

prowashin uusi toimitusjohtaja

Petri Suomalainen aloittaa Prowashin toimitusjohtajana 16.9.2019. EuroPark Oy:n operatiivisen johtajan paikalta autonpesuliiketoiminnan markkinajohtajan palvelukseen siirtyvän Petri Suomalaisen tausta ja kokemus soveltuvat erinomaisesti kehittyvän autonpesutoimialan vaatimuksiin.

”Minulla on IT-tausta ja kehittyvät teknologiat ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen digitalisointi ovat tämän päivän bisneksen kriittisiä menestystekijöitä ja niistä minulla on pitkä kokemus edellisistä työpaikoistani”, sanoo Petri Suomalainen.

Autonpesuliiketoiminta on viime vuosien ajan kehittynyt ja kasvanut voimakkaasti. Uusia yrityksiä ja yrittäjiä on tullut mukaan ja koko toimiala on laajentunut perinteisten huoltamoketjujen ulkopuolelle. Autonpesusta on tullut uutta pääliiketoimintaa monelle.

”Autonpesuliiketoiminnan aloittamisen kynnyksen madaltaminen ja olemassa olevien asiakkuuksien kehittäminen tulevat olemaan agendallani heti alusta alkaen. Näen, että toimialalla on paljon hyödyntämätöntä potentiaalia ja lähden innolla edelleen kehittämään Prowashin tarjontaa kannattavaksi kokonaisratkaisuksi”, kertoo Petri.

Uusi toimitusjohtaja odottaa uutta pestiä jo malttamattomana

”Tavoitteenani ja tehtävänäni on raivata Prowashin ammattitaitoiselta henkilöstöltä kaikki esteet pois, jotta he pystyvät tekemään työnsä parhaalla mahdollisella tavalla. Uskon, että työssä viihtyminen parantaa myös liiketoiminnan kasvua ja kannattavuutta. Henkilöiden välisessä kanssakäymisessä arvostan mutkattomuutta ja helppoa lähestyttävyyttä”, summaa Prowashin uusi toimitusjohtaja Petri Suomalainen.

Prowashin nykyinen liiketoiminnan vetäjä Rudi Steiner luopuu operatiivisista vastuistaan vuoden 2019 aikana ja jatkaa yhtiön liiketoiminnan kehittämistä hallituksen jäsenenä myös jatkossa.

OTA YHTEYTTÄ

TAI SOITA
09 3508 1090

Uutisarkisto

 
×